Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam otoz mam problem natur takiej ze mam 2 piloty do centralnego. Jednak tylko jeden chodzi ( drugi probowalem czyscic, wymienic baterie I nic...), a pierwszy nie za kazdym razem zalacza I z dopiero jak jestem przy drzwiach kierowcy po ktoryms razie zadziala. Zima sie zbilza i dlatego chcicalbym sie dowiedziec gdzie znajde "Awaryjne wyłączanie immobilisera (Awaryjny kluczowy kod dostępu)", chodzi mi o klucz. Coz krotko mowiac boje sie ze przestanie dzialac pilocik i nie pojade. Jesli macie jeszcze pomysly jak poprawic/naprawic pilociki to piszcie. Jak wyglada ta karta z kodem. Co zrobic jezeli takiej nie posiadam? Wielkie dzieki za odpowiedz.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 04, 2013 07:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja jakiś czas temu spróbowałem tej metody http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=62005 na swoim martwym pilocie . Okazało się że nie działający pilot ożył Warto spróbować jak i tak nie działa
Ostatnio zmieniony przez szoso Pią Paź 04, 2013 16:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum