Wysłany: Nie Lip 17, 2011 09:36 [R400]sprzęgło lub pompa problem ze zdiagnozowaniem
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Pare dni temu zauważyłem że sprzęgło zaczyna delikatnie ślizgać na czwórce przy szybszym dodaniu gazu tego samego dnia po pracy gdy chciałem jechać do domu po wcisnieciu sprzęgła pedałzostał w podłodze i tak jeszcze pare razy ,musiałem odpychac go nogą .Po przyjeżdzie do domu podniosłem przód auta i patrezyłem czy wysprzęglik sie rusza spryskałem go WD i troche rozruszałem po czym zaczeło odbijać ,wycieków żadnych nie widać ubytku płynu też nie ,moje pytanie to czy może to być wina pompki czy też trzeba wymienić tarcze? Zgóry dziękuje za pomoc.
[ Dodano: Nie Lip 17, 2011 10:36 ]
Pomoże ktoś?
Ostatnio zmieniony przez kacper81 Nie Lip 17, 2011 09:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 09:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum