Wysłany: Sob Lip 23, 2011 16:06 [Rover 200] Brak tylnich wycieraczek!
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Cześć Wszystkim:) Mam problem z tylnymi wycieczkami. Z głupoty nie wyłączyłem ich przed zgaszeniem samochodu. Na drugi dzień załączyłem elektrykę i zauważyłem że są nie wyłączone, więc od razu je wyłączyłem. W czasie jazdy chciałem je załączyć i już nie ruszyły:/
Sprawdziłem bezpiecznik nr 14 i jest w porządku. Silniczek nie buczy nic się nie rusza. Zdjąłem tylną osłonę ale nic specjalnego tam nie widzę przy silniczku. Macie możne jakiś pomysł co się stało, jak to naprawić albo sprawdzić, czy od razu wymienić silniczek?? Dziękuje z góry za pomoc:)
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 23, 2011 16:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego sprawdź przekaźnik tylnej wycieraczki U mnie właśnie on padł ... znajduje się on przy tylnej prawej lampie ... ale spowodowane to było raczej brakiem uszczelki w tylnej lampie a woda leciala na przekażnik ... Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum