Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Hej. Tak sporo czytałem o tych szumach w kabinie, które są wadą w stylu TTTM i pomyślałem, że może ktoś coś kombinował i zlikwidował te szumy ? Czego mogą być przyczyną ? Ja zauważyłem u siebie, ale nie wiem czy wszystkie roverki tak mają, czy tylko mój, ale ten plastik od zewnątrz na szybie jest lekko wygięty w łuku i może tam do środka wpada powietrze ?
Ew może uszczelki drzwi podkleić delikatnie silikonem od tyłu, żeby dawały większy opór, przez co drzwi będą szczelniejsze ?
chyba jednak nie czytales za duzo o tym, bylo nie raz wspominane ze glownie chodzi o zawirowania powietrza wewnatrz drzwi spowodowane nie do konca idealym systemie domykania szyb do konca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum