Dotyczy wszystki uzytkownikow co maja nawigacje>aby rozlaczyc akumaulator nalezy pootwierac wszystkie drzwi i klapy,wyjac kluczyk,poczekac az zgasnie dioda nawigacji ,nie dotykajac samochodu zdjac klemy.Kazdy zaoszczedzi 400zl na naprawe czytnika Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 22:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dotyczy wszystki uzytkownikow co maja nawigacje>aby rozlaczyc akumaulator nalezy pootwierac wszystkie drzwi i klapy,wyjac kluczyk,poczekac az zgasnie dioda nawigacji ,nie dotykajac samochodu zdjac klemy.Kazdy zaoszczedzi 400zl na naprawe czytnika Pozdrawiam
Jakiś szaman chyba tą procedurę zaproponował A nie trzeba jeszcze splunąć przez lewe ramię?
Tez to traktowalem jako bajer ale na Allegro zapytalem sie co wgrywa i naprawia czytniki-podalem mu tylko obiawy.Stwierdzil od razu ,ze czytnik walniety przez nieodpowiednie wylaczenie aku.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 178 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:10 Nawigacja Rover 75
Moze ktos z kolegow mi pomoze -co to za wtyczk z dwoma przewodami -wystepuje tam napiecie 12 V kolory przewodow zielono broz oraz zielono siwy oraz chodzi mi o biala skrzynke w konsoli tam gdzie radio-na rave pisz,INTERFRACE K-BUS
na allegro można kupic czytnik za 400 zł czy czytnik uszkadza się przy wyłączonej nawigacji bo ja niedawno kupiłem rovera75 kupiłem z jakiejś strony roverków płytę z polskimi mapami i nijak nie chce się ona wgrac komenda brak dysku informuję że akumulator był rozłączany nawigacja nie była włączana
SeeQu witam mam pytanko czy to jest duża nawigacja z polskimi mapami i lektorem iczy jest kompletna jeśli tak to myślę że sprawa jest do dogadania siemka GOGO
Pomógł: 12 razy Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 178 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 20:38
Musi byc czytnik BMW - do niego mozna wgrac lektora , od Rovera nie . Ja sprzedalem czytnik rovera i kupilem od BMW i wgralem sobie lektora PL . Mapa nie ma lektora PL i menu .Operacja wgrania lektora i menu PL trwa okolo 7 min . Ja wgralem sobie na cd i wlozylem do czytnika - mialem menu tylko UK i menu niemieckie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum