Wysłany: Sro Lip 27, 2011 15:24 [R200] co to za przewód i do czego służy ?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
witam, ostatnio sprawdzałem płyn pod maska i zauważyłem że mam jakiś luźny przewód który nie jest nigdzie podłączony... idąc po kablu doszedłem do małej czarnej skrzyneczki pod szybą , z której to znowu inny przewód szedł na wtryski. patrząc po zagięciach przewód ten pasował by do tej szkrzynki obok akumulatora (od razu na prawo) bo tam jest też dziubek z dziurką w środku . podejrzewam że to komputer. teraz pytanie po co jest te połączenie skoro samochód jeździł i zatykajac ten przewód przy odpalonym czuc jakby on zasysał ... ogarnia ktoś to ?
Ostatnio zmieniony przez szoso Sro Lip 27, 2011 15:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 15:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wiesz co z tego co mi wiadomo to on jest po to wpiety w komputer ze w komputerze jest czujnik który mierzy ciśnienie dolotowe czy cos takiego no i wiadomo jak komp to steruje wszystkim tam wiecej nie powiem bo aż tak się w to nie zgłębiałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum