Wysłany: Pon Lip 28, 2014 22:17 [R600 SDi] Tłumik środkowy ile jest rodzajów ?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam
Kupiłem tłumik (rurę środkową), niestety otwory na łączeniu od strony katalizatora nie pasują a w zasadzie jeden z otwór, wygląda to tak jakby ktoś wspawał to w drugą stronę. Moje pytanie brzmi czy było kilka wersji środkowego tłumika dla rovera 600 2.0 SDi rocznik 09.02.1999r. ? W załączniku przesyłam zdjęcia starej rury i nowej. zwróćcie uwagę na otwór z prawej strony, w starej rurze jest na dole w nowej na górze.
[ Dodano: Pon Lip 28, 2014 23:17 ]
Temat uważam za zamknięty okazało się, że końcówka w nowej rurze była przyspawana źle o 180 stopni . Wydaje się to nieprawdopodobne ale jednak, błąd ludzki
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez rajek Nie Lip 27, 2014 15:27, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 28, 2014 22:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum