Wysłany: Sob Lip 30, 2011 11:37 Osobista ocena samochodu
Witam serdecznie.
Tym razem piszę z zupełnie innym zapytaniem. Otóż szukam kogoś z województwa (warmińsko-mazurskie), okolice Olsztyna i Bartoszyc, kto przejechałby się ze mną zobaczyć samochód/samochod osobiście.
Ja jestem dość świeży w temacie Rovera/MG, ale coś tam wiem, dlatego też wskazane jest to żeby była to osoba ogarnięta w temacie. Wiadomo, chodzi o kogoś kto spojrzy od razu tam gdzie trzeba i usłyszy to co trzeba.
Szczegółów jeszcze nie znam sam, ale najpierw chce wypatrzeć jakąś pomocną jednostkę.
Czekam na kontakt
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 11:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej
Obecnie mieszkam/pracuję w Lidzbarku Warmińskim, więc mogę Ci pomóc. Jednak ograniczył bym się do 75, bo jeżdżę już 2 lata, więc wiem gdzie trzeba zajrzeć.
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum