Wysłany: Wto Sie 09, 2011 20:01 Powitać
Witam wszystkich Mam na imię Marcin od kilku dni jestem posiadaczem 75ki 2.0v6 i mam nadzieję że będę z tego zadowolony . Pracuje wychowuję dwójkę szkrabów no i tak życie płynie w wolnych chwilach jak się znajdą dłubię przy dużym fiacie który jest moim oczkiem w głowie Pozdrawiam bleki .
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 20:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przez 5 lat jeździłem dużym fiatem i przez ten okres ani razu mnie "kredens" nie zawiódł. Do tej pory czuję do tego autka sentyment. Widzę w Tobie pasję do motoryzacji. Tak trzymaj.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
bleki, Rozwaliłeś mnie. Cudeńko. Nie jestem na 100% pewien, ale chyba zostały mi po moim Fiatolku okrągłe zegary, które były stosowane właśnie od 1998 roku. Jak je znajdę i będziesz chciał, to Ci je mogę sprezentować.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum