Kolor mam ze starego więc to nie problem. Robiłeś może coś takiego? Od której strony najlepiej się do tego dobierać? Boje się po prostu połamać plastiki, że np. później odpadnie w drodze.
A tak z innej beczki kolego azer: takie coś montowałeś? warto?
Kolor mam ze starego więc to nie problem. Robiłeś może coś takiego? Od której strony najlepiej się do tego dobierać? Boje się po prostu połamać plastiki, że np. później odpadnie w drodze.:
nie wiem
gintaro napisał/a:
A tak z innej beczki kolego azer: takie coś montowałeś? warto?
montowałem, pasują od cytryny C3 mgłowe. Jest o tym duży temat. Raczej warto, ale nie jest to idealne rozwiązanie
Kolor mam ze starego więc to nie problem. Robiłeś może coś takiego? Od której strony najlepiej się do tego dobierać? Boje się po prostu połamać plastiki, że np. później odpadnie w drodze.
Kupiłem dziś nowe lusterko i też zamierzam przełożyć pokrywę ze starego. Jak dojdzie i się z tym uporam, to dam znać
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Otóż wystarczy płaski śrubokręt, im cieńszy tym lepszy. Wystarczy lekko podważać OD DOŁU (tam są 4 zatrzaski mocujące ten plastik). Jak wyjdą z mocowania to reszta sama schodzi.
Tak więc można na allegro śmiało kupować lusterka od anglików i nie pod kolor, można zaoszczędzić parę groszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum