Wysłany: Wto Sie 23, 2011 00:15 pozdrowienia z wlkp
a wiec tak. po pierwsze to witam wszystkich tu obecnych i nie tylko. jestem w posiadaniu r25 z 2001 roku, 1,4 84 kucyki, klima, alu i takie tam. autko przyjechalo do mnie z germanii, przebieg podobno oryginalny 140 tys km, z ksiazkami, przegladami itp itd. prawdopodobnie do wymiany sa plytki zaworowe czy jak to sie tam fachowo nazywa. mam nadzieje, ze bedzie z nim wszystko ok. bo juz raz wtopilem w auto mnostwo kasy i tylko straty na nim byly, a jezdzenia zero
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 00:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tym sie juz zainteresowałem pytanko mam tylko od. tego, czy nie mozna starej przerobic? a teraz interesuje sie elektrycznymi szybkami z przodu (wersja 3D) znalazlem juz conieco na ten temat, ale bez zdjec nie chce sie za to zabierac, zeby czegos nie spier...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum