Wysłany: Pon Sie 29, 2011 15:15 [R200] licznik od R25
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
Witam ponownie kolegów i koleżanki. Przeszukałem forum i nie znalazłem ( chyba że nie umiem szukać) odpowiedzi na moje pytanie, które brzmi: czy jest możliwość przełożenia licznika z R25 do R200. Znalazłem kilka na alledrogo i bardzo wpadły mi w oko gdyż dużo lepiej wyglądają. Co sądzicie o tym. Czekam na wasze opinie, nawet te najgorsze gdyż najboleśniejsza prawda jest lepsza od kłamstwa. Pozdrawiam...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 15:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Faktycznie kolego masz racje. Ale jak napisałem ( chyba że nie umiem szukać) Powiedz mi jeszcze jedno. Ten twój licznik jest już po modzie czy jeszcze nie?? Moja R-ka jest z 99r więc kostki powinne być 3, a i najważniejsze czy u ciebie są białe zegary czy czarne??
[ Dodano: Pon Sie 29, 2011 17:31 ]
wszystko już się dowiedziałem z linka którego kolega leszczu podał. Teraz już wiem co mam robić. Dzięki za pomoc. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum