Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Witam serdecznie.Potrzebuje Waszej rady dotyczącej MG TF.Z racji iż zakupiłem TF-ka chce do wiosny poprawić w nim wszystkie mankamenty.Po zdjęciu zderzaka do poklejenia okazało się iż lampy mam przywiązane w dolnej części opaskami samozaciskowymi do reszty auta.Z racji tego iż raczej takie rozwiązanie nie wystepuje w naturze ,chciałbym poprosić Was o pomoc.Moze ktoś się orientuje lub ma zdjecie jak wygląda takie mocowanie i czego mi tam w aucie brak?Mi się jakos nie udało nic znaleźć na ten temat.I może ktoś z Was ma na sprzedaż rure dolotowa do waskiego filtra powietrza.Niestety poprzedni wlasciciel zdemontowal caly dolot i wstawil dwie rury kanalizacyjne plus dwa stozki....A chce wrocic do oryginalu.
Z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 13, 2017 12:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tych mocowan tez nie mam,lampy cale mocowania tez ino bez tych plastikowych srodkow.I najprawdopodobniej brak mi takich metalowych mocowan do reszty auta.To ze był delikatnie bity to wiem,sprawdzona historia auta.Ale ze ktoś odstawil totalna fuszerke przy naprawie,tego się nie spodziewałem.A tak mniej więcej wygladaja te metalowe części których mi tez brak.
W sumie chyba mam problem rozwiązany.Na olx wynalazłem człeka który targa auta na części.Praktycznie ma wszystko i w sobote ide buszować w jego składziku Zapewne jeszcze sporo klamotów wpadnie mi w oko.Ale na wiosne będzie latac w pełni sprawny TF po drogach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum