Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam, mam pytanie jak sprawdzić, czy sprzegło pasuje po nr, a nr mam takie JT6606 sprzegło firmy rymec z uk lub nr drugi SH00029645 prosze o odpowiedz .
z góry wielkie dzięki rover 200 99 rok 1.4
Jedna czesc dysku w tarczy sprzegla wystaje bardziej, ktora strona do silnika?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 30, 2013 18:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie ma tam gdzieś napisu "flywheel side"?
Spróbuj położyć tą bardziej wystającą stroną na kole zamachowym. Jak nic (poza okładziną oczywiście) nie będzie tam ocierać, to tak zmontuj. Jak coś będzie haczyć, to odwrotnie.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Dziękuje za odpowiedz ,nie mam tam napisu i nie wiem jak to sprawdzić gość od którego kupowałem napisał żę to do rovera200 i tyle , a zamierzam wymienić ,to sprzegło za jakiś czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum