Witam.
Może jakiś spot w Kielcach...???
Widziałem, że kiedyś odbył się spot obok Kadzielni.
Może go powtórzyć. Bo miejsce dobre.
Podpina się ktoś? Trzeba ustalić termin i na Rover...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 21:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jestem jak najbardziej za z tym że musi się trochę ocieplić, bo następne zamarzamie na parkingu mi się średnio uśmiecha
Może po Wielkanocy?
[ Dodano: Pon Mar 22, 2010 23:59 ]
Widzę, że cisza w temacie...
Może napiszemy maile, lub PW do osób, które są z Kielc (najbliższej okolicy) a nie zaglądają na forum regularnie i mogły przeoczyć inf, że się planujemy zebrać?
Co do miejsca to Kadzielnia raczej odpada, bo jest w remoncie, ale możemy się spotkać pod Telegrafem (jakoś nic innego na wolnym powietrzu nie przychodzi mi do głowy )
Mnie pasuje ten weekend, na przykład w sobotę jakoś po południu. W piątek jadę do mechanika z moim roverkiem, a w niedzielę muszę się trochę pouczyć do kolosa z termodynamiki...
Także w sobotę mam trochę czasu.
1. Marcinus
2. ...
3. ...
Ogólnie ja też, ale można spróbować
Żeby było coś dokładniej:
Jutro (sobota), około 16, na parkingu pod Ameliówką (jadąc od Kielc trzeba minąć zjazd do hotelu, parking jest po lewej stronie). Uproszczony dojazd:
1. Od Cedzyny - Jadąc od cmentarza (sory, ze taki 1. punkt, ale każdy wie, gdzie jest ): jedziemy prosto, przez przwie całą Cedzynę, koło zalewu w lewo (prowadzone są roboty budowlane, ale przejazd jest) i później po prawej mijamy hotel, kilka miejscowości, cały czas drogą główną.
2. Od Masłowa - zaczynamy przy lotnisku i dalej jedziemy drogą numer 745, aż do skrzeżowania, na którym droga skręca w prawo. My tam kręcimy w lewo i dalej cały czas prosto.
Mam nadzieję, że opisy są w miarę jasne i nikt się nie zgubi
Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczeia.
Ja będę około 16, jak nikt się nie pojawi, to o 16:30 się zbiorę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum