ja bym tego kijem nie tknął , powinien mieć ciemną tapicerke albo odwrotnie inne części w jasnych kolorach to raz, dwa to nawet mu się nie chciało zmienić wykładziny po czym widać że to anglik po przeszczepach, poducha u pasażera jest albo wywalona albo coś... miał instalacje gazową co widać po dziurze w zderzaku , ogólnie auto mocno pokombinowane już gorszego chyba nie można było sobie znaleźć
wiesz co? jak masz odrobinę czasu sprawdź tablica.pl ponieważ zdjęcia kojarzę właśnie z tamtego portalu, jeżeli jest to to auto co tam znalazłem to był wystawiony bodajże za 11tyś i z informacją że silnik do generalnego remontu albo lepiej wymiany.
ok dzieki za pomoc panowie. Sprawa juz nieaktualna, wlasciciel telefonicznie uprzedzil ze to anglik, gazu tam prawdopodobnie nie bylo chodz nie wiem kto i po co wymienia zderzak na taki z dziura na wlew gazu po przejechaniu 250 km i obejrzeniu go okazalo sie z w aucie jest za duzo do zrobienia. Jednym slowem lipa i chyba nie polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum