Wysłany: Sro Sie 03, 2011 15:32 [R75] montaż sprzętu
witam mam zamiar zamontować sobie wzmacniacz i suba do swojego roverka i mam pytanie gdyż nie mam pojęcia którędy mogę przeciągnąć kabel zasilający od akumulatora do bagażnika??
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 15:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w podszybiu od strony kierowcy jak zdejmiesz oslonke widac dziure ktora prowadzi do kabiny ja wsadzielm tam najgrubszy kabel. pozniej prowadzisz wzdloz progow do bagaznika sygnalowki mialem puszczone jak kupilem auto wiec nie wiem ktoredy sa puszczone
a ja zapytam o okablowanie radia ... zakupiłem sobie jvc kd-r621 ale nie wyciągałem jeszcze starego radia i teraz pytanko - w komplecie z jvc mam kostki iso a jak zakończone są kable oryginalnej instalacji? będę potrzebował jakiejś dodatkowej przejściówki ?
ramka nie będzie potrzebna bo ja mam seryjną pod radio 1-din ...kwestia tylko kabli ...czyli jednak jutro nie zamontuje nowego radyjka a szkoda ... a jak wygląda kwestia kabla od anteny ? będzie potrzebna jakaś przedłużka czy coś w tym stylu ?
do anteny raczej nie, a co do kostki to jeśli masz właśnie taką kwadratowa (chyba bosch'owska) to bez przejściówki nie da rady, chociaż ja w 400 mam tą kostke zlikwidowaną i poprowadzone mam bezpośrednio to złącza ISO do którego z radia mam poprowadzone standardowe 2 kosteczki iso, jeśli chcesz to jutro wrzucę zdjęcie jak to wygląda. (może się różnić jeśli masz sterowanie radia z kierownicy)
ok zamówiłem już tą przejściówkę z allegro i mam nadzieje, że już żadnych kombinacji nie będę musiał stosować bo ciężko patrzeć na nowiutkie radio nie mogąc go podpiąć i sprawdzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum