Witam drodzy koledzy, forumowicze, klubowicze i miłośnicy naszych pięknych Roverków.
Ostatnio z nudów postanowiłem że zrobię sobie jakiś brelok do swojego autka a że nie miałem żadnych pomysłów stwierdziłem że będzie to logo w raz z zaślepką do pasów a teraz chciałbym go wam przedstawić i może ktoś miałby jakiś pomysł na lepszy brelok.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 17:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Laserem i na razie to tylko taka próba jak go dopieszczę to dam znać i jak ktoś będzie chętny to się na pewno dogadamy a o otwieraczu też myślałem ale nie miałem pomysłu, jak macie coś ciekawego to czekam na propozycje może coś wspólnie się wymyśli jakiś gadżet klubowy
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 21:04
no taki jak ten brelok alez otwieraczem na koncu:)
seyfer jak coś wrzucisz to chętnie zerknę i może coś wykombinuję a co do tej zapinki do pasów to jak ktoś jest chętny to za 10 zet mogę zrobić nowe już glancyś
seyfer jak coś wrzucisz to chętnie zerknę i może coś wykombinuję a co do tej zapinki do pasów to jak ktoś jest chętny to za 10 zet mogę zrobić nowe już glancyś
jestem chętny x2 , więc jak coś to podaj na pw nr konta i ile mam wpłacić za 2 szt + przesyłka,
pozdro!
[ Dodano: Sro Lip 04, 2012 16:32 ]
zakupilem od kolegi papirzak 2 szt breloczkow i musze powiedziec, ze pelna profeska:) breloczki super! zapakowane w "torebki z zapięciem strunowym" + kółeczka do tego, nic dodać, nic ując, jak kolega będzie jeszcze produkował to chyba jeszcze zakupie, goraco polecam!
_________________ "bo gdybym zginął to opiekuj się moją rodziną..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum