Wysłany: Sro Cze 10, 2009 20:23 [R200] Wymiana logo na grillu
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam.
Na początku zaznaczam że szukałem już trochę na forum ale nie znalazłem zadowalającej mnie odpowiedzi.Moja prośba jest taka żeby kto "łopatologicznie" najlepiej na jakiejś fotce pokazał mi co trzeba odkręcić żeby się dobrać do tego emblematu bo znaczek kupiony i szkoda żeby leżał w schowku
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Paź 03, 2011 21:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 20:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 22:02
W R400 musisz zdjąć zderzak i odkręcisz znaczek od środka, w R200 jest przyklejany.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 16:00
Demontaż zderzaka to prosta sprawa a potem to juz bez problemu jeżeli chodzi o grill i znaczek
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum