Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1998
Witam! W swojej wersji, niestety nie posiadam podświetlenia schowka lecz myślę nad domontowaniem. Czy mógłby ktoś wykonać fotki jak to jest zrobione?
Z góry dzieki!
Ostatnio zmieniony przez Adrian Czw Paź 13, 2011 10:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 12:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj
Pokaże jak oświetlony jest mój kufer....ponieważ ledy mam wszędzie dziwne by było gdyby ich nie było w bagażniku ale najpierw jak wyglada oryginalne oświetlenie
można za około 6 zł kupić cos takiego i w prosty sposób przykręcic ( przykleić )
Ja wywaliłem oryginalna oprawę i założyłem ( ale naprawde prosze się nie śmiać ) zakupioną przez omyłkę zarówkę LED SMD na 12 V ( miala być na 220 do sufitu podwieszanego )
efekt jest taki :
zdjecie zrobione w dzień w jasnym garażu....czasami jak tam zagladam to zakładam okulary przeciwsłoneczne 3 waty przeciwkro 10 watom
lampkę po minimalnym dostosowaniu do otworu wcisnąłem w miejsce oryginalnej
Z tego co wiem dużo osób zakłada w bagażniku paski ledowe, efekt b. ładny i łatwo to przymocować do podsufitki bagażnika......instalacje zapewne masz wiec kwestia zdecydowania sie na to co chcesz zamontować.
Widać go na zdjęciu...fakt akurat światełko z wyłacznikiem wyszło nieostre ale widać....taki wystający bolec ( coś na wzór światełka w lodówce ) pod żarówką, całość jest przykręcona dwona wkrętami
Widać go na zdjęciu...fakt akurat światełko z wyłacznikiem wyszło nieostre ale widać....taki wystający bolec ( coś na wzór światełka w lodówce ) pod żarówką, całość jest przykręcona dwona wkrętami
aaaaaaa dobra dobra, wielkie dzięki.
PS ktoś wie gdzie można dostać taki włącznik/wyłącznik? Bo do podświetlenia użyje chyab listwy LED w kolorze czerwonym aby pod zegary pasowało
Owszem mam, kiedyś jak miałem problem z cewką to strasznie mi się nie podobało jak samochód mi stanął, na dworze padało a ja próbowałem dojrzeć czy w ogóle silnik jest
Dlatego zamontowałem sobie oświetlenie komory silnika, przydatna sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum