Tu wrzucamy zdjęcia ciekawych rejestracji, które uda nam się złapać na mieście (oczywiście stojąc na światłach, bo w czasie jazdy nie wolno używać telefonów komórkowych ).
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 09:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Klasyk to: P0 BABCI - PT Crusier, zdjęcie krążyło po necie.
Mnie kiedyś zabił W0 ZEUS na nowej 911 Carrera - ktoś miał kompleks Boga, czy co?
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, chyba można dowolną tablice sobie strzelić.
U mnie po mieście lata ładnych kilka lat RS6 z blachą GO RS
Jak nie zapomnę to strzelę foto przy najbliższej okazji.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
maciej, chyba można dowolną tablice sobie strzelić.
Nie, nie można.
W Polsce musi mieć pierwszą literę od województwa (np. Mazowieckie = W), potem 1 cyfrę, a potem do 5 albo 6 znaków, ale w kolejności takiej, że najpierw litery, a potem cyfry (cyfr może nie być), więc 2FAST4U nijak nie pasuje - stąd moje pytanie - taką tablicę można mieć w USA, gdzie wyróżnik stanu jest osobnym napisem, niezależnym od rejestracji.
greg-si napisał/a:
U mnie po mieście lata ładnych kilka lat RS6 z blachą GO RS
To nie jest GO RS tylko G"zero" RS.
Joa napisał/a:
na pierwszym pan "NO SLOW"
Ładne.
TrAViShOn napisał/a:
maciej, 2F AST4U
7 znaków jak na każdej polskiej
To nie była legalna polska tablica - metodę tworzenia opisałem powyżej i nie ma od niej odstępstw.
TrAViShOn napisał/a:
z palca se nie wyssałem...
Nie twierdzę, że wyssałeś, tylko, że ktoś sobie zrobił od tak - jak tablice typu "Młoda Para".
Mariusz418 ma w warsztacie taką tablicę ze swoim nick'iem.
walkie napisał/a:
Do MAMY,DO DOMU, DO ZOBA
a i DO METY
No tak... Dolnośląskie i Wielkopolskie mają łatwiej przy tworzeniu jakichś fajnych kombinacji z "zerem", bo im zawsze D0 i P0 wychodzi.
A mogą to być dowolne znaki? Bo kiedyś w Warszawie przy Puławskiej widziałem chyba Audi z tablicą W0 |||| (te kreski to shift z \).
I nie było to I (duże i) bo po środku kreski była przerwa.
A mogą to być dowolne znaki? Bo kiedyś w Warszawie przy Puławskiej widziałem chyba Audi z tablicą W0 |||| (te kreski to shift z \).
I nie było to I (duże i) bo po środku kreski była przerwa.
Wg mojej wiedzy nie. Powinny być tylko litery lub cyfry.
Trzebaby zajrzeć do ustawy, ale to chyba za bardzo by komplikowało wszystko.
Z resztą nie widziałem tablicy z "&", a to pewnie byłoby modne...
Jest takie audi, ale odczytuje to jako W0 IIII właśnie.
Nawet są podobne foty. Widzę, że wcięło obrazek z linka, więc ścierka miała rejestracje W0 HAHA
[ Dodano: Sro Lip 27, 2011 13:50 ]
kris-tofer napisał/a:
w Sopocie widziałem kiedyś mercedesa 190 z rejestracją zaczynającą się na GAY , mam zdjęcie, jak znajdę to wrzucę
Nie wiem jakie to auto, ale było 'N0 GAY'
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum