Wysłany: Sob Sie 28, 2010 23:08 [R400] Pytanie o lusterko
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam, ostatnio mialem przygode i spotkalem sie lusterkami ze szczesliwym posiadaczem alfy romeo 156;) i mam takie pytanie, czy lusterka w roverach sa takie ssame tzn czy lewe lub prawe nie przybliza ani nei oddala? Jesli oba lusterka tworza jednakowe odbicie to czy nada sie lusterko z anglika, dodam ze moje lustro bylo elektryczne i podgrzewane, z gory dzieki za odp.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Paź 13, 2011 20:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 23:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też miałem przygodę, skutkiem czego rozwalone jest lewe lusterko - konkretnie szkło. Niestety brakuje jednej ze śrub odpowiadającej za regulację lusterka (jest elektryczne). Mam w związku z tym dwa pytania. Pierwsze - czy można coś takiego dostać jako tzw. część zamienną, czy zmuszony będę kupić całe lusterko? Jeżeli pozostanie tylko druga opcja to czy lusterka lewe i prawe są takie same (chodzi mi o zniekształcanie obrazu) Z góry dziękuję za odpowiedź. I jeszcze jedno - panowie i panie - po parkowaniu zawsze składajcie lusterka, nawet jeżeli wydaje wam się, że miejsca jest tyle że dwa TIRY spokojnie się zmieszczą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum