Nie ma ESP ani kontroli trakcji ( brak przycisku). R75 nie miały ESP. Ma mega wytartą kierownice jak na 100.000 km coś jest też z fotelem pasażera widać to na zdjęciu gdzie pokazana jest tylna kanapa. No to tyle to co ja widzę. W przebieg nie wierze..
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 11:43
Oskar napisał/a:
Ma mega wytartą kierownice jak na 100.000 km
to nie widziałeś mojej ale zgodze sie że na 100tyś to ona nie wygląda,ogólnie to w tym wieku raczej mało aut z takim przebiegiem jest... dobrze chociaż że przebieg można w większości przypadków cofania (jeśli nie we wszystkich) można sprawdzić na T4
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Mam wrażenie jakby klapa bagażnika nie została do końca "wyklepana", na 4 zdjęciu od góry widać, że jest krzywa i odstaje Warto też sprawdzić poduszki powietrzne czy kontrolka się świeci i gaśnie prawidłowo, bo przy głębszym przyjrzeniu się kierownicy, można zauważyć charakterystyczne linie, które mogą, ale nie muszą świadczyć o wystrzale poduszki i sklejeniu osłony poduszki.
Jak to mówi mój mechanik takie przebiegi są realne ale tylko gdy są liczone dla jednego koła więc przebieg trzeba pomnożyć przez 4
Oczywiście zdarzają się egzemplarze z małym przebiegiem, ale to prawie nie możliwe przy stanie tego Roverka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum