Wysłany: Sro Sie 03, 2011 21:46 [R400] zawieszenie prosze o pomoc
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Rover 400 2.0 Di 1998r.
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie zawieszenia. Moze ten temat był juz poruszany na forum ale nie mam tyle czasu żeby przegladnać wszystkie tematy.
Chciałbym zmienic zawieszenia na sportowe i czy pasuja kompletne zestawy od hondy? jak tak to od jakiej
Ostatnio zmieniony przez thef Czw Sie 04, 2011 07:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kw chyba ma gwint jak szukałem ale cena ze drugą 400-sete kupisz
wiem ze do rovera gwint w angli jest mniej znanych firm
ale typowo do diesla dedykowanego trudno
ostatnia najtańsza opcja to całe mcpersony od mg zs 180 jak to ja zrobiłem
jest po 2-3cm niżej duzooooo twardziej mniej wygodnie ale za to lepiej wygląda lepiej sie trzyma i to dużo
nie daleko mam ładny łuczek który wcześniej brałem przy 100 i czuć było że tył zaczyna uciekać teraz przy 130 się trzyma ale więcej się obawiam póki co bo jednak nie zawsze wszystko idzie przewidzieć
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sie 2011 Posty: 69 Skąd: Warszawa/Marki
Wysłany: Czw Paź 13, 2011 22:06
ostatnio wkladalem do siebie amortyzatory od civica v 5d i wszystko jest identyczne, sprezyny na pierwszy rzut oka tez sa takie same same. wiec zestawy do civica powinny pasowac (amory w civicu iv, v,vi) sa te same przynajmniej do takiego wniosku doszlismy ze znajomym, ktory handluje czesciami do civicow
ukasz0109, u mnie w "GARAŻ"u możesz obejrzeć foty diesla na zawieszeniu z mg zs 180 jest okoł po 2-3cm nizej i przod tył według moich pomiarow ale za to cholernie sztywno
ja tam to znosze ale kto ze mna jedzie to sie pyta co jest grane
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sie 2011 Posty: 69 Skąd: Warszawa/Marki
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 21:21
borek88 napisał/a:
greg-si napisał/a:
zelu napisał/a:
(amory w civicu iv, v,vi) sa te same przynajmniej do takiego wniosku doszlismy ze znajomym, ktory handluje czesciami do civicow
Tak nie jest.
greg wie co mówi
z tego co ja wiem pasuje tylko od VIgen i w dodatku 5d/aerodeck
fakt w iv przed fl byly inne amory. Bylem ogladalem na oczy wszystkie amory jakie mial na stercie (handluje czesciami do civicow do 2000r) i wszystkie w budowie byly identyczne, co bylo w sordku nie powiem bo nie wiem.
fotki mojego amory tyl seryjne, przy seryjne od civica bo moje byly powylewane + allegrowy gwint
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum