Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam. W wekend zabilem na wlasne zyczenie pompe wtryskowa po wymianie 4 swiecy, ktorej w tym silniku nie da sie wymienic, nie psujac czegos. Pekl walek w srodku pompy, kupilem druga, dzis doszla pompa z tego samego silnika 105 km 98 r wszystko sie zgadza,a tu zdziwko w mojej byl gaz elektroniczny, a w tej jest na linke. MOje pytanie odeslac, kupic linke i pociagnac do pedalu czy moze jakies inne wyjscie jest z tej sytuacji? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez szoso Sro Paź 19, 2011 06:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 16:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czytam te aukcje na allegro i 3/4 sprzedajacych wprowadza w blad dajmy np tu http://allegro.pl/rover-2...1839761283.html
ROVER 200 220 400 420 600 620 2.0 TDI SDI , a to ewidentnie pompa mechaniczna, na mojej aukcji to nawet zdjec pompy nie bylo
czytam te aukcje na allegro i 3/4 sprzedajacych wprowadza w blad
Bo większość sprzedających z Allegro po prostu się nie zna na ROVER'ach.
Pianek napisał/a:
ROVER 200 220 400 420 600 620 2.0 TDI SDI
Już po tym opisie widać, że sprzedawca "wychowany" na VW.
Ty potrzebujesz pompy do silnika SDi, czyli turbodoładowanego z intercoolerem 105KM. Natomiast pompy mechaniczne były do silników SD oraz D, czyli tylko turbodoładowanego bez intercoolera 86KM.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum