Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam po długiej nieobecności
Pytanie jak w temacie, czy ktoś z Was koledzy (i koleżanki rzecz jasna) natknął się na sklep wysyłkowy w ofercie którego znaleźć można elastyczne końcówki przewodów hamulcowych? W końcu mam parę wolnych weekendów więc obiecałem sobie że zrobię te piszczące hamulce Z tego co patrzyłem to na tomateam nie ma tychże wężyków (tzn. jest ale do 200/25 czy to to samo?).
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 24, 2011 09:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mają to że zapchana końcówka elastyczna powoduje nie odpływanie płynu hamulcowego z cylinderka w którym porusza się tłoczek, efekt jest taki że tłoczek nie cofa się do końca przez co klocek jest cały czas lekko dociśnięty do tarczy. Klocki są twarde a więc przy lekkim dociśnięciu ostro piszczą.
Znalazłem już wcześniej tego intercarsa ale czy oni prowadzą sprzedaż wysyłkową?
bibson3, ostatnio tez wymienialem te przewody i tak jak piszesz ustalo piszczenie. Tyle ze oddalem do mechanika bo mialem kilka innych cyrkow i nie chcialo mi sie w to bawic. Widze ze jestes z Poznania, dam Ci namiar na tego mechanika, zadzwonisz i spytasz gdzie kupil:
Jak z poznania to na pewno w intercarsie kupił Problem w tym że mieszkam dokładnie na drugim końcu miasta od sklepu, a pracuje w takich godzinach jak oni dlatego pytałem o sklep wysyłkowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum