Wysłany: Nie Paź 23, 2011 21:38 [R200] Przekaznik swiec żarowych
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam
Panowie takie szybkie pytanko, gdzie znajduje sie przekaznik swiec żarowych? Nie moge go zlokalizować a zrobiło sie chlodno i samochód nie chce odpalać. Świece są ok pomyślałem ze moze to być przekaznik. A druga sprawa to gdzie coś takiego moge dostać z dugiej reki?Na allegro nie spotkałem tz szukałem jedynie do rovera 200 nadją sie od innych modeli?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 23, 2011 21:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Za Panów przepraszam-tak z przyzwyczajenia. Teraz bede pamietal, a co do szukajki nie znalazlem niestety nic o jakis zamiennikach gdzie kupić i czy od innych sie nadaja w/w przekazniki m.in dlatego napisałem nowego posta.
A jeszcze na koniec takie pomocnicze pytanko, czy u was po przekreceniu kluczyka słychać takie charakterystyczne "cyk"spod maski slyszalne w kabinie chodzi mi to o dzwiek pracy przekaznika swiec?Wiem ze w niektórych autach cos takiego wystepuje a w innych nie. Jak jest w Roverach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum