Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
hejka
Mam do Was pytanie, czy ktos moze ma jakis schemat instalacji sterującej przekaźnikami wentylatorów z 220 turbo???
Skończyłem swapa 2.0 turbo do budy 200 z 99r do pełni szczęścia brakuje mi już tylko wentylatorów Narazie opanowalem to na własnym patencie, ale co orginał to orginał:)
pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odp
Ostatnio zmieniony przez tweety Pon Paź 31, 2011 14:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 10:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Halo, dzięki za info
Wyszło całkiem nieźle autko ma teraz naprawdę duży potencjał.
Największy problem miałem z elektroniką, gdyż nie jest ona moją mocną stroną. Całą instalację do silnika dostałem rozkopaną w woreczku. Na szczęście mam kumpla, który pasjonuje się elektroniką i pomógł mi to opanować.
Kosztów jeszcze nie podliczyłem, ale wszystko robiłem sam więc nie powinny być za wysokie.
Niedługo postaram się wrzucić jakieś fotki.
pozdrówka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum