Wysłany: Sro Lis 02, 2011 18:36 [R416 benzyna/gaz] Nie odpala!!
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam! Mam pewien problem. 2 tygodnie temu kiedy szedłem rano do pracy odpalilem auto ladnie odpalilo, pochodzilo z 10sek i zgasl. probowalem odpalic 2 i 3 raz i nic. musialem wziac od ojca auto. Po powrocie do domu kupilem 10 litrow benzyny gdyz moze braklo paliwa i nie chcial odpalic. zalalem i nadal nie odpalal. podjechal mechanik powiedzial ze to pompa paliwa bo nie bylo slychac jak sie zalacza,ale po wlaniu benzyny bezposrednio do wtryskow zapalil. Wymienilem pompe(90zl za nowke) i filtr. Nic to nie dalo .stara pompa smierdziala spalenizna Byl tez elektronik z kompem stwierdzil ze wszystkie czujniki i przekazniki sa dobre. Dodam jeszcze ze mam odlaczony immobilajzer. Prosilbym o pomoc. Dodam jeszcze ze kreci silnik nie przygasaja zadne kontrolki kontrolka ladowania sie nie swieci.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 18:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum