Typ: GLD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1995
witajcie.
czy istnieje mozliwosc regulacji polozenia tylniego koła ? patrzac z boku auta, koło jest przesuniete w tylnia czesc nadkola.. dajac z przodu wiecej miejsca.
ogladalem kiedys w tv, ze np w peugeocie 205 wystarczy przekrecic jakies sruby wokól piasty, i takie ustawienie koła mozna skorygowac.
jak to jest w przypadku R?
Ostatnio zmieniony przez tronsek Czw Lis 03, 2011 17:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 19:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nic mi nie tanczylo nie pukalo nie stukalo - tylko pokracznie wygladalo. auto nieaktualne, sprzedane. Na dzis i chwile obecna poruszam sie Austinem MiniMetro. - gdyby ktos cos wiedzial na temat kogos z woj. mazowieckiego okolice siedlec itp kto pompuje hydrogas, byloby milo;)
mam znajomego w kielcach on by to ogarnal no i lubi wszystkich szalencow jezdzacych metrowkami
w wawie to ecars babice kiedys pompowali , nie wiem jak teraz, mozesz jeszcze w morganie na bokserskiej spytac
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum