Wysłany: Sro Lis 16, 2011 16:02 [R220] kod błędu 37
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam mam taki problem autko jedzie i spada nagle z obrotów, ciągle na każdym biegu, obroty schodzą do jałowych, tylko szybkie wciskanie i puszczanie pedału gazu powoduje ze zaskoczy i ciągnie normalnie lecz gdy zmienię bieg wszystko zaczyna się od początku.
Wybłyskałem sobie błędy i wywala mi błąd nr 37 {Czujnik pedału hamulca (BPP) - bardzo prawdopodobne uszkodzenie}-- Bezpiecznik, Zwarcie do masy, zwarcie do zasilania, uszkodzenie zasilania, uszkodzenie BPP, uszkodzenie ECM
sprawdziłem Bezpieczniki te w aucie i te pod maską ale to nic nie dało wszystko było ok.
Pytanie moje jest takie czy ten błąd lub jego następstwa mogą powodować ze auto tak a nie inaczej się zachowuje??
Ostatnio zmieniony przez szoso Sro Lis 16, 2011 16:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 16:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czujnik już zamówiony dostanę go jutro rano. Tylko mam takie pytanie gdzie się ten czujnik znajduje w rowerku?? pod pedałem hamulca czy gdzieś indziej??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum