kolego wiem:) ale nie mam zadnych ledów tam, jedynie taśma led podświetla mi zegary, a tam są takie żarówki jakie były, wsadzałem inne i wciąż brak reakcji.
Postanowiłem sprawdzić miernikiem i na ścieżkach wogole prądu nie ma, więc zmieniłem tą nadrukowaną płytkę i co? Po zmianie świecą elegancko awaryjne, ale ręczny e
_________________ ...nie ma mnie, będe wczoraj...
Zanim do mnie napiszesz skontaktuj się z moim lekarzem.
No to moze jednak sie wypielo przy recznym. odkrec korek od zbiorniczka z plynem hamulcowym i wyjmij tak zeby czujnik byl na wierzchu i przekrec stacyjke na II, powinno zaczac mrugac
[ Dodano: Wto Lis 08, 2011 20:48 ]
Druga rzecz do sprawdzenia: znajdz odpowiedni przewod na wtyczce i sprawdz miernikiem, bedzie wiadomo czy sygnal zanika przed zegarami czy w nich
hmm sprawdzę z tym zbiorniczkiem, a co do styków to z tego co pamietam do ręcznego są pierwsze 2 styki, a prąd był na jednym... ale pewny nie jestem, jutro sprawdzę, druga sprawa to zaciągając ręczny, załącza się masa tak?
dobra, wyciagnelem korek od zbiornika płynu i brak reakcji...jutro jeszcze raz przeświecę dojścia do kontrolek
[ Dodano: Sro Lis 09, 2011 14:38 ]
hmmm podłączyłem swój licznik do innego roverka i wszystko świeci elegancko, wychodzi na to, że coś we wtyczkach... czy miał by ktoś jakiś schemat kostek od licznika?
Kolejna sprawa, całkiem dziwna:
Podłączyłem inny licznik i... awaryjnie pięęęęęęknie świecą, ale nie świeci kontrolka oleju i nadal ręczny:/
Schemat masz w ravie wraz z wtyczkami i kolorami przewodow, a moze gdzies masz zjechane izolacje i im wiecej grzebiesz tym dziwniejsze rzeczy bo ciagle co innego co niepowinno sie ze soba styka
no dobra, jakieś głupie zbiegi okoliczności:
Co do oleju: Spaliła się żarówka
Awaryjne świecą
Ręczny nie świeci
W liczniku na pewno wszystko gra bo podłączyłem do innego auta, podejrzewam masę przy ręcznym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum