Wysłany: Wto Lis 15, 2011 22:03 Telefon komórkowy-abonament na firme
Jak w temacie szukam abonamentu i szczerze mowiac PLAY ma najlepsza oferty np
Biznes- Firma 75 (87.80zl brutto) w tym 850 min do wszystkich+1GB internetu
chcialbym dostac w dobrej cenie HTC SENSATION, aczkolwiek w tym abonamencie chca za niego 900zł (w orange, plusie jest o wiele taniej w podobnym abonamencie)
Wiem ze moge ponegocjowac cene telefonu.
Tutaj rodzi sie moje pytanie, moze polecacie jakies inne abonamenty ? providerow ? jak z zasiegiem w PLAY ? jak wynegocjowac dobra cene telefonu.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 22:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Play leci na zasiegu Plusa.Z doswiadczenia jako pracownik Plusa, wiem ze + nie dbal o stalych klientow..moze teraz cos sie zmienilo, bo rok juz nie pracuje.
Poszukaj w internecie ( moze bedzie na stronie operatorow ) mapki z zasiegiem
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Pawkaz z tym zasięgiem to własnie dziwne jest w Play, wiem o tym że niby dzieli łącze z Plus ale jak dziewczyna z Plusa do Play przeszła to ledwo zasięg łapie
Ma własne nadajniki, głównie pokrycie UMTS w miastach i GSM900 poza miastami.
W Lublinie sygnał zarówno 2G jak i 3G/HSDPA jest znacznie lepszy niż ten z Ery.
Jest natomiast bezpłatny roaming po nadajnikach Plusa. Także telefony Play działają też na wszystkich nadajnikach Plusa (2G, nawet HSDPA) - więc ze wszystkich operatorów to właśnie Play ma paradoksalnie najlepszy zasięg.
Ale podobno pakiet danych który jest w pakiecie abo obowiązuje tylko przez nadajniki Play, w przypadku korzystania z masztów Plus już naliczają za internet normalnie.. prawda to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum