Działa to tez na metal, znam to tylko do muru i do drewna Mam takie coś w domu diamentowe 25mm ale jakoś słabo mi to wygląda żeby to 6mm blachę przewierciło
[ Dodano: Nie Paź 23, 2011 21:52 ]
W sumie nie drogie i dam temu szanse Dzieki Jugol
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Remi to są otwornice do metalu, więc na bank przewiercą, chyba że ta Twoja 6mm blacha jest z tej dobrej stali, co starzy kowale na nią srali- to może być ciężko
słabo mi to wygląda żeby to 6mm blachę przewierciło
wydaje mi sie ze nawet kupujac markowa otwornice to bedzie ciezko. moze wolne obroty i polewanie chociaz woda
wydaje mi sie ze nie pojdzie tak łatwo choc nie mowie ze wcale nie da rady
Przy obrabianiu żeliwa nie stosuje się wody, najczęściej żeliwo obrabia się na sucho, można zastosować rzadki olej przy obróbce i oczywiście wolne obroty
Stary temat ale mogę pomóc ^^ Najtaniej i najszybciej wyciąć palnikiem PLAZMOWYM. Tylko trzeba szukać firm które tak owy palnik posiadają. We Wrocku sam bym Ci wyciął za free
Dobre otwornice kosztują szkoda kasy. Ale zamiast kupować już prędzej wynająć taki sprzęcik. Ale jak pisałem najprościej Palnik Idealne krawędzie i 5 min cięcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum