ok dzięki za odpowiedzi, ale teraz znalazłem radio pioneer deh-1300mp prawie w tej samej cenie co jvc i teraz niewiem ktore wybrać.. możecie napisać jakieś opinie o tych radiach?
Mam podobne JVC konkretnie KD-R411. Jeśli nie jesteś melomanem to to radio w zupełności wystarczy i mogę je polecić. To mój drugi JVC i jestem zadowolony.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Zamówiłem jednak pioneerka i teraz moje pytanie: czy musze przerabiać zasilanie w samochodzie do tego nowego radia? Radio które mam jak daje trochę głośniej to przygasa podświetlenie wyświetlacza a czasem to sie nawet wyłącza. Tak samo bedzie z pioneerkiem?
[ Dodano: Pią Lis 18, 2011 22:13 ]
odpowie mi ktoś na te pytanie?
Kupiłeś Pioneera to teraz sobie radź Oczywiście żartuje. Jedynie co to pewnie będziesz musiał dokupić (o ile nie ma w zestawie) przejściówkę. Ale to 5-7 zł. Na oryginalnym zasilaniu raczej nic nie powinno przygasać. Możesz zobaczyć czy siedzi odpowiedni bezpiecznik pod maska lub czy ktoś już sobie wcześniej zasilania nie przerabiał
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum