Wysłany: Sob Lis 19, 2011 12:18 [MG ZR 160 2002r] antena cb na ZR'ce
Witam wszystkich!
Odkupiłem nie dawno po okazyjnej cenie radio cb, stare już dosyć, ale generalnie dość zachwalane:) (Onva turbo)a że nie wiele za nie dałem to w sumie czemu nie?
Teraz chcę dokupić antenę w miarę dobrą, ale też wolałbym nie przepłacać. Najbardziej przypadła mi do gustu (cena/jakość) dosyć znana i zachwalana Sirio ML 145. Tylko zastanawiam się czy MG ZR z takim batem na dachu nie będzie wyglądać już jak autko zdalnie sterowane
Mam w związku z tym prośbę jeśli ktoś ma MG ZR bądź Roverka200/25 z tą lub długościowo podobną anteną cb i może zamieścić zdjęcie jak to się prezentuje oraz wypowiedzieć się co do trzymania anteny przy prędkości 140km/h i wyższych to będę bardzo wdzięczny
Dziękuję z góry i pozdrawiam
PS. Jeśli ma ktoś do polecenia jakąś antenę dobrą i w miarę nie drogą to również będę wdzięczny za wypowiedź
dzięki
antena jest przednia ale uważaj na bardzopodobnie wygladające podróbki.
Dobra antena + wystrojenie to bardzo dużo, radiem tego nie nadrobisz.
Pozdrawiam, albo lepiej: Bajo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum