Wysłany: Wto Lis 29, 2011 18:14 [r200] Odłączenie diody i buzera od immo.
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam, zakupiłem nowy (inny) komputer do mojego rovera, majster usunął z pamięci sterownika immo i auto pali normalnie bez żadnych pilotów etc. Jednak pozostaje jeszcze usunąć diodę i buzer (piszczyk). O ile z dioda nie ma żadnego problemu, to chciałem zapytać o buzer, czy może wie ktoś, który kabel i gdzie odciąć ewentualnie co zrobić, żeby usunąć piszczenie od immo ale zostawić sygnalizację włączonych świateł? Bo z tego co podejrzewam, buzer jest ten sam do świateł i do immo. (aczkolwiek mogę się mylić)
Jeśli temat już był poruszany, to bardzo proszę o podesłanie linku, gdyż szukałem i wpisywałem na róże sposoby w 'szukajce' i niczego nie znalazłem... pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 18:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum