Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam,
mój Roverek zaczął gubić płyn do wspomagania kierownicy. Po przeglądzie w Norauto wyszło, że trzeba wymienić przewód wysokiego ciśnienia od wspomagania, niestety w tym serwisie się tym nie zajmują i muszę się zgłosić do specjalizującego się w tym serwisie. Tak więc moje pytanie brzmi: czy wiecie gdzie we Wrocławiu mogę wymienić przewód wysokiego ciśnienia od wspomagania kierownicy?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 09:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Najpierw trzeba zdjagnozowac ktoredy plyn ucieka, moze to byc wina niedokreconych przewodow, zaciskow kolo zbiorniczka, albo peknietego przewodu. Kazdy ogarniajacy auta mechanik powinien dac sobie z tym rade, jedynym problemem moze byc znalezienie nowego przewodu, ale mamy aledrogo i firmy rozbierajace auta na czesci.
Moze ktos z wroclawia poda adres mechanika co to ogarnie bezproblemowo i nie zrujnuje kieszeni
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum