Wysłany: Sob Sty 07, 2012 10:06 [R 220] Problem z wycieraczkami...
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam od pewnego czasu z nie wiadomych przyczyn właczają mi sie same wycieraczki na zimnym silniku czesto a na cieplym juz prawie wogole. Zauwazylem ze na zimnym silniku nie właczą sie wycieraczki dopoki nie włącze swiatel, po właczeniu swiatel widze ze sie włacza regulacja lamp i razem z tym wycieraczki przod i tył. miał ktos podobny problem? czy moglby mi ktos pomoc z tym? gdzie szukac problemu albo gdzie z tym jechac?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 10:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie patrzylem jeszcze... ale popatrze. tylko dziwi mnie to ze jest to zalezne od swiateł. jak włacze swiatla to dopiero jest ten problem z wycieraczkami
Różne jaja w samochodzie mogą się dziać z tą poprzecierana wiązka, więc na początek należy ją sprawdzić, a jak będzie w porządku to potem trzeba będzie sprawdzić przełączniki zespolone przy kierownicy.
nie jest to wiazka tylnej klapy... co prawda kilka kabelkow bylo przetartych ale zaizolowalem a problem ten jest w dalszym ciągu.. czy jest ktos mi w stanie pomoc?
tzn przy kierownicy? tez jest ok. jest jakies zwarcie ktore obniza lampy i wlacza wycieraczki jak wyciagne bezpiecznik nr 13 od wycieraczek to tylko tył sie włacza..
nie tylnej nie ale to jak wyciagne bezpiecznik o tylnej to pewnie sama regulacja lamp sie włączy. pojade do jakiegos elektryka z tym. ja sam nie wiem co robic bo sie na tym nie znam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum