Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam.
Mam takie pytanie?
Chcę kupic zaciski do tarcz wentylowanych do swojego roverka bo mam tarcze lite i mam jedno pytanie?
Czy zaciski do wersji z ABS i do wersji bez ABS się czymś różnią?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 08:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O ile mi wiadomo to nie ... róznica tkwi w przegubach (z ząbkami lub bez) ale same jarzma i zaciski są takie same. A no i nie tylko zaciski musisz zmienić, ale też jarzma są inne
Witam.
Żeby nie zakładac nowego tematu odświeżę ten
Dam sobię narazie spokój z wentylowanymi, trochę mnie finanse ograniczają..;/
Mam na oku tarcze pełne, bo moje mają 0,8mm grubości i zastanawiam się jeszcze nad klockami:BOSH,ATE czy Ferodo(nie premium)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 17 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Maj 07, 2012 12:24
a mowa o klockach na przód czy na tył? generalnie ATE to dobry wybór, marka topowa można by rzec, problemów raczej z nimi nie ma. dobry jest też Jurid, jak na przód wygląda to tak - klocki hamulcowe, bierz jedne albo drugie i będzie git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum