Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam
Ostatnio wpadłem na pomysł aby zamontować w swoim foteliku masaż, ponieważ mój ojciec ma już niepotrzebną poprzecieraną mate(brzydka wizualnie już) do masażu o TAKĄ i tak pomyślałem czy by nie wyjąć z tego pokrowca te masażery i wstawić pod skórę w moim foteliku, oczywiście w taki sposób aby nie były mocno odczuwalne gdy się zasiądzie oraz aby nie robiły się przetarcia skóry. Masażery posiadają pilot z ośmioma trybami pracy
Co o tym sądzicie, bo ja osobiście się nie spotkałem jeszcze w r200 z masażem co na pewno by było przyjemne w dalszej podróży.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jrdarus1 Pią Sty 06, 2012 16:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 12:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum