Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam...
Chciałbym prosić o pomoc , gdyż mam problem z rozrusznikiem . Wadą jest bendix ,który raz spalił mi kable wys. napięcia ,a dzisiaj całkowicie zaciął rozrusznik . Co prawda blaszka która powoduje zwarcie/zacinanie rozrusznika (kręci cały czas) jest już drugi raz "naprawiona" choć nie wiadomo jak długo wytrzyma .
Reasumując chciałbym zaczerpnąć informacji odnośnie zakupu "nowego"(następcy) rozrusznika gdyż takie naprawianie samemu jest ... Mianowicie chcę dowiedzieć się czy będzie pasował jakiś inny rozrusznik od innego samochodu/marki ,gdyż jest problem żeby takowy rozrusznik dostać na szrotach (bynajmniej w mojej okolicy) ,a z allegro kupuję jakby nie było "kota w worku" . Rzecz jasna Rover200 2.0SDi 00r 03m
Przyjmę jakiekolwiek porady związane z moimi pytaniami i problemem.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 19:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum