Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1999
...ale silniczek chodzi. Pewnego razu jechałem autem, opuściłem ciut szybę by wpuścić trochę świeżego powietrza i szyba już się nie podniosła, teraz mogę sobie nią ręcznie opuszczać i podnosić. Spadła z prowadnicy ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 01:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W silniku jest przekładnia ślimakowa, aby to zerwać to trzeba naprawdę nie wiem co robić
Jedyna metoda to zdjąć boczek i zobaczyć co się dzieje, tak to możemy tylko wróżyć co się stało.
Ale naprawa raczej tania możliwe samodzielnie.
W przekładni ślimakowej zazwyczaj podczas zmęczenia materiału idą zęby w ślimaku które zaczynają blokować całą przekładnię, w efekcie czego przekładnia nie może się kręcić.
Ale takie gdybanie tutaj, niech autor zdejmie boczek i zobaczy co tam mu się dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum