Witajcie !
Jestem na kupnie pierwszego auta i jedno z aut jaki mi się podobają jest MG ZR.
Przyznam że MG ZR jest na 1 miejscu mojej listy.
W związku z tym mam pytanie czy autko z aukcji warte jest zachodu i kupna.
Mam nadzieje że napiszecie mi też na co zwracać uwagę przy oględzinach.
bez obrazy dla autka Kolegi Ciufa z forum, ale ten niebieski ładniejszy o wiele.. środek ładniejszy, poduchy dwie a nie schowek jakiś jak w seicento do tego ta troche wiejska okleina na drzwiach z lewej strony odchodzi.. macha odstaje itp.. i ZR w tym niebieskim wyglada najlepiej wiem bo miałem i widziałem jak dziewczyny reagowały pozdro
Raczej nie ma co porownywac do srebrego, bo tak jak kolega pisze juz ze zdjec widac ze po duzych przejsciach.
Niebieskiego ogldalem po sprowadzeniu jakis rok temu to chyba wiele sie nie zmienilo. Wtedy klima byla do nabicia, gora glosno chodzila ale to w tych modelach raczej norma. Opony byly slabe i tlumnik nie seryny strasznie glosny. Pozatym ciezko bylo do czegos sie doczepic. Buda bardzo ladna. A to co ktos pisal to raczej bloto, bo wtedy nie bylo. Chyba ze prze rok cos wyszlo, ale na plastikach nie wychodzi
70km? Przecież to nie wiadomo jak daleko nie jest Ja bym pojechał zobaczyć na żywo a nie tylko zdjęcia w internecie. Dla mnie spoko, nie jest to przecież nowy samochód To "coś" na 3 zdjęciu wygląda dziwnie nie powiem Ale czy jest to rdza czy błoto nie dowiesz się jak nie pojedziesz i nie sprawdzisz Ewentualnie zapytasz sprzedawcę przez telefon a on powie Ci prawdę Silnik fabryka Ciekawi mnie tylko przedni błotnik po stronie pasażera, szkoda że samochód na zdjęciach jest brudny.
bez obrazy dla autka Kolegi Ciufa z forum, ale ten niebieski ładniejszy o wiele.. środek ładniejszy, poduchy dwie a nie schowek jakiś jak w seicento do tego ta troche wiejska okleina na drzwiach z lewej strony odchodzi..
z lewej strony juz prawie cala odpadla, a z prawej zaczyna sie to samo
poducha pasazera mi nie potrzebna a półka tak telefon tam kładę
komik88 napisał/a:
macha odstaje
było bum z przodu, zobacz na zdjecia tylna klapa rdzewieje w okolicach zamka bagaznika, tylny zderzak pęknięty
WSZYSTKO WIDAĆ NA ZDJECIACH !
komik88 napisał/a:
ZR w tym niebieskim wyglada najlepiej wiem bo miałem i widziałem jak dziewczyny reagowały pozdro
zalezy kto do czego potrzebuje auto
jeden chce miec frajde z jazdy a drugi chce na nie patrzec
teraz tylko przypomne co jest w tym aucie a czego nie widać
zawieszenie gwintowane KW V2 ( 6 tys zl), hamulce zrobione i przewody w metalowym oplocie (w sumie 2 tys zl), tłumik końcowy x-power ( 1200 zł), dwie nowe oryginalne sondy lambda (800 zł za sztuke)
ja mam: reflektory soczewkowe, podgrzewane siedzenia (znajdz mi drugiego ZR który je ma:) )dwa komplety felg, oryginalne alu 17 i stalowe 15
pozdro
Ciufa ja nie mam zamiaru tutaj pisać że twój jest gorszy czy lepszy bo nie widziałem na żywo ani jednego ani drugiego ja uważam że to że masz doinwestowane sporo to nikt ci za to nie odda bo ja sam miałem bardzo doinwestowanego ZR-A i wyszedłem cudem na zero.. ludzie wolą teraz oryginał kupić byle taniej.. wiesz jak to jest ale ogólnie gdybym miał kupować po raz drugi MG to tylko niebieski lub czarny.. pozdro
Ale ewidentnie widać, że te mocowanie jest ułamane w połowie, więc albo rdza zżarła, albo mocowanie jest plastikowe (bo też takie występowało w ZR) które jest ubrudzone w błocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum