Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Witam posiadam Rover 45 1.8 benzyna i mam problem nigdzie nie moge znalesc do kupienia zawieszenie silnika moze zna ktos jakis sklep internetowy gdzie to mozna kupic z gory dziekje.
Ostatnio zmieniony przez Zbigniew Pią Sty 27, 2012 22:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 21:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie o to chodzi moze zle napisalem o jaka ta czesc nazywa jest to moj pierwszy samochod w zyciu do roku mam go i dokladnie nieznam czesci jak sie nazywaja ale chodzi mi o zawieszenie silnika
No to żeś trochę odjechał, bo wahacz nie ma nic wspólnego z silnikiem. Z tego co napisałeś wychodzi, że potrzebujesz poduszki silnika, ale ich też jest kilka w aucie i nie wiem, o którą chodzi. Najlepiej przejrzyj Allegro, powinieneś coś znaleźć.
Przecież pisze tam: "Rover 400/45/MG ZS Engine Mountings - 1800 Petrol", po polsku: "Rover 400/45/MG ZS Mocowania Silnika - 1800 (1.8) Benzyna" czyli schemat jest dokładnie do twojego modelu auta i silnika, więc część której poszukujesz musi być na nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum