Wysłany: Sob Sty 28, 2012 19:55 [R400]Skradziono kluczyki proszę o pomoc
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam niedawno skradziono mi kluczyki do autka. Było ono zamknięte dałem je rade otworzyć ale jak chce go zapalić dorobionym kluczykiem bez imo alarm się włącza i nestety nie da się odpalić , niestety mam tylko ten jeden kluczyk jest jakiś ratunek? Pozdrawiam i proszę o pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 19:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zaprogramowanie okolo 100 plus koszt zakupu pilota. Kto ma w okolicy testbooka to nie wiem.
A przy okazji podejrzewam ze za kolejna 100 odczyta Ci ten 4cyfrowy kod z centralki
Problem polega na tym, że Kolega qbes nigdzie nie pojedzie, bo nie może samochodu odpalić. Dla mnie sensownym rozwiązaniem jest zakup zestawu startowego (ECU+centralka+dwa piloty).
Czyli jeszcze raz panowie. Nie mam kluczyka z imo i pilota. Posiadam zwykły kluczyk bez imo jak dokupię pilota (musi być nowy? może ktoś polecić coś i skąd?) pojadę do kogoś kto ma t4 autko znowu będzie jeździć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum