dobryziom, Ci co robią wiele na poważnie mega tuningi niestety na forum nie bywają
ale dotyczą one Rovera lub MG?
[ Dodano: Nie Lut 12, 2012 11:08 ]
Tomi_114 napisał/a:
dobryziom plan już jest - buda jedzie z Belgi (ZS po liftowy) a więcej we właściwym czasie...
no to czekam z niecierpliwością na powiew świeżości
[ Dodano: Nie Lut 12, 2012 11:11 ]
Kozik napisał/a:
to prawda sam poznałem dwóch gości co bawią się w takie rzeczy, 350koni w astrze i swap do okrąglaka silnika 2.0 turbo
no tak ale mi chodzi wyłącznie o MG i Rovera inne wozy mnie mniej interesują co do okrąglaka coś więcej bo jak na razie żadnego w 100% sprawnego w Polsce nie było i nie ma...
Kozik napisał/a:
a o forum powiedzieli że tam nic nie ma, co jest przykre
i nie ma się co dziwić wystarczy spojrzeć na tematy w dziale "tuning mechaniczny"...
od lampki rezerwy poprzez tuning diesla o 5km po głupie pytania jak za 500zł zrobić z seryjnego 2.0 lub 1,4 20 kunia więcej oraz dywagacje na temat stożków do NA co tutaj można znaleźć ? więcej tu pomysłów i marzeń niż projektów i wiedzy... sorry
no tak ale mi chodzi wyłącznie o MG i Rovera inne wozy mnie mniej interesują co do okrąglaka coś więcej bo jak na razie żadnego w 100% sprawnego w Polsce nie było i nie ma...
tam właśnie gość wsadził do okrąglaka silnik z 220 turbo i wszystko zadziałało, nie pamiętam co tam dłubnęli, nie miałem czasu żeby więcej pogadać ale podobno 300konnego leona cupra łyka
tam właśnie gość wsadził do okrąglaka silnik z 220 turbo i wszystko zadziałało, nie pamiętam co tam dłubnęli, nie miałem czasu żeby więcej pogadać ale podobno 300konnego leona cupra łyka
sprostuje parę okrąglaków z silnikiem turbo było i jeździły tylko ze ja bym do tego nie wsiadł Dopytaj co tam dokładnie zrobili i czy projekt nadal żyje czy tak jak pozostałe umarł... ? 300konna cupra z racji wagi nie jest jakimś pociskiem ale seryjnym Turbiakiem ciężko by było pogonić więc coś tam dłubnąć musieli chyba ze wydmuszka...
z tego co parę minut z nimi porozmawiałem to kupili europejczyka Turbo i przełożyli całe sanki, część zawieszenia, maglownicę i inne pierdułki, twierdzili że tylko z elektryką się namęczyli
dobryziom napisał/a:
więc coś tam dłubnąć musieli chyba ze wydmuszka...
nie wiem czy wydmuszka odnosi się do wydechu ale mówili coś o wydechu z kwasówki 2,5"
niestety nie powiem Ci dokładnie co zrobili, ale skoro astra którą dłubali była zakuta, większe turbo, zmienione całkowicie zawieszenie i inne pierdoły to po pierwsze mają kasę, po drugie pojęcie też nieco muszą mieć. te dwa człowieki twierdziły że są z nowego targu to może ich ktoś z forum zna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum