Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2002
Czesc! Od niedawna jestem w posiadaniu MG ZR 1.4 z 2002 roku, wczoraj stalo sie cos dziwnego, po wlaczeniu ogrzewania tylniej szyby nagle pojawila sie kontrolka od oleju a ogrzewanie szyby zagslo, teraz kiedy odpale autko to moge podgrzac szybe kilkadziesiat sekund i znowu to samo. Co moze byc tego przyczyna? Zwarcie? bezpieczniki sprawdzilem i wszystkie sa ok wiec nie wiem o co chodzi. Sorry jezeli byl juz taki post ale jestem tutaj nowy i staralem sie szukac czegos podobnego ale nie znalazlem. Z gory dzieki za pomoc. Jezeli chodzi o tylna klape to jeszcze nie sprawdzalem, ale moze macie jeszcze jakies pomysly.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Sro Mar 05, 2014 22:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 15, 2014 20:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Lut 15, 2014 20:32
byc moze i to, kupilem to auto z zepsutym centralnym i ostatnio ze znajomym kombinowalismy zeby wszystko podpiac jakos w miare, a dzisiaj zakladalem zamek do klapy. Czy takie zwarcie moze cos uszkodzic? Bo rano potrzebuje gdzies pojechac i nie dam rady zrobic, dopiero pozniej sprawdze? Dzieki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum