Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam
mam pytanie do czego służy to pokrętło po siedzeniem kierowcy. Możliwe że było opisywane ale nie znalazłem na forum.
ps. przepraszam za jakość zdjęcia.
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 19:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
mam pytanie do czego służy to pokrętło po siedzeniem kierowcy. Możliwe że było opisywane ale nie znalazłem na forum.
ps. przepraszam za jakość zdjęcia.
[url=http://orric.pxd.pl/...649.jpg]Obrazek[/URL]
pozdrawiam
ostatnio tez sie nad tym zastanawiałem, tym bardziej bo mam to urwane i nie wiem do czego to jest.
Jest to regulacja podparcia kręgosłupa lędźwiowego.
Hmm to dziwna konstrukcja, bo u mnie w 25 w tym miejscu jest wajcha do regulowania pozycji wyżej/niżej, a do podparcia kręgosłupa lędźwiowego jest z boku siedzenia
Hmm to dziwna konstrukcja, bo u mnie w 25 w tym miejscu jest wajcha do regulowania pozycji wyżej/niżej, a do podparcia kręgosłupa lędźwiowego jest z boku siedzenia
a co w tym dziwnego Przecież R45 a R25 to różne auta, więc nic dziwnego że pewne rozwiązania też są różne.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum