Przekręcałem 55 razy i nic z tego. Czyli przekrecałem aż sie zapalą kontrolki i wracałem kluczykiem i itd 55x i nic z teg ochybe że coś nie tak robiłem
Pomógł: 14 razy Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: silesia
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 11:11
Remigiusz napisał/a:
tylko Testbook T4
nie tylko - kiedys ktos podawal nawet linka do aukcji z kablem - wada to potrzebne dwa porty com sprzetowe
odpalac nie trzeba do kasowania - ja czekalem po wylaczeniu az mignie kontrolka immo i dopiero znow przekrecalem. po 50 chyba nie zalapalo, wiec lepiej do tych 55 dociagnac
sajo, jesli tobie po 21 skasowalo, to moze miedzy kasowaniem, a pojawieniem sie bledu 34 razy odpaliles roverka
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 21:21
R.E.D. napisał/a:
nie tylko - kiedys ktos podawal nawet linka do aukcji z kablem - wada to potrzebne dwa porty com sprzetowe
Masz na myśli Visa Euroscan ale on jest jedynie do benzynowych sterowanych przez MEMS w dieslach siedzi sterownik chyba boscha i myślę że jakiś KTS potrafił się by dogadać w wielu sprawach niestety jest po zasięgiem portfeli zwykłego zjadacza chleba...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum